kamerikoranje.nl | Statuten & beleidsplan
Koningsdag ieder jaar weer een feest in kamerik georganiseerd door kamerik oranje comité
kamerik koningsdag koninginnendag oranje comite 2016 2017 2018 Woerden gemeente markt feest optocht
17021
page,page-id-17021,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Statuten & beleidsplan

Bekijk en download hieronder de statuten!

Actueel beleidsplan van Oranje Comité Kamerik.

Het jaarlijks organiseren van een vrij toegankelijk evenement op de nationale feestdag “Koningsdag“. Het evenement wordt georganiseerd op een non-profit basis door Oranje Comité Kamerik en ondersteund door enkele vrijwilligers. Er is geen specifieke doelgroep, ofwel iedereen is welkom. Voor de toegang tot evenement wordt geen entree of andere vergoedingen gevraagd. De kosten die het evenement met zich meebrengt kunnen worden voldaan met behulp van algemene inkomsten (standhouders, feestavond Kingsnight), giften, subsidies, sponsoren en donateurs. De organisatie is zich bewust van de huidige wet en regelgeving en werkt daarom nauw samen met de betrokken (gemeentelijke) instanties.

 

Verslag van uitgevoerde activiteiten.

De activiteiten en evenementen die door Oranje Comité Kamerik worden georganiseerd worden bekent gemaakt via een lokaal huis aan huis verspreid blad “de OranjeFlits”. verder worden de activiteiten bekend gemaakt via sociaalmedia zoals Facebook. De agenda wordt tijdig vermeld op zowel de website als in de OranjeFlits. Bij het niet ontvangen van de OranjeFlits is deze vrij af te halen bij de plaatselijke supermarkt Plus-Romijn (tot 1 week na verspreiding).