kamerikoranje.nl | Sponsoren of Doneren
Wilt u ervoor zorgen dat ieder jaar weer koningsdag gevierd kan worden in Kamerik. Word dan sponsor met uw bedrijf. Of doneer eenmalig een klein bedrag om ons te helpen. Als tegen prestatie zorgen we dat u bedrijfsnaam en logo voor en tijdens de dag zelf goed zichtbaar word.
Sponosoren, Doneren, Geld, financieren, In, Kamerik, Tegoed, Woerden, naamsvermelding,logo, promotie, flyer, boekje, website, social media, facebook, Steentje, Bij, Dragen
13383
page,page-id-13383,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

SPONSOREN OF DONEREN

Om Koningsdag Kamerik te kunnen blijven organiseren is financiële steun onontbeerlijk. Daarom zijn wij alle sponsoren bijzonder erkentelijk voor de steun en samenwerking aan Koningsdag te Kamerik. Dankzij jullie en onze vele vrijwilligers kunnen we elk jaar weer een mooi feest organiseren voor de kinderen en volwassenen. Wij streven er naar om dit ieder jaar beter en leuker neer te kunnen zetten. Het is ook voor u mogelijk te laten zien dat u het Kamerikse Koningsdag feest een warm hart toe draagt door middel van financiële, dan wel materiële steun.

Elke euro is gewenst. Daarom zijn alle giften, groot of klein, meer dan welkom. Om zoveel mogelijk Koningsdag Feestjes te kunnen organiseren zijn we ook afhankelijk van giften. Sponsoren helpen, maar ook van particulieren zoals u. Kamerik Oranje Comité kan nooit genoeg vrienden hebben! U kunt een eenmalige donatie doen of ons voor een langere periode ondersteunen.

Bedankt!

SPONSORPAKKETTEN

Ariane 

Oranje flits min. 1 x €30,-

Alexia

Oranje flits, Site jaar lang, Facebook eenmalig €100,-

Amalia

Reclamedoek kingsnight en doek horecaplein of N joy plein €150,-

Triple A

Pakket Alexia, pakket Amalia. Als extra 4 entrée kaarten KingsNight, 4 consumpties en 4 bingokaarten € 300,-

U kunt uw gift overmaken op IBAN-nummer: NL66RABO0331110792

ten name van Stichting Oranje Comité Kamerik.

 Door dit formulier in te vullen ga je akkoord dat Kamerik Oranje Comité u een factuur stuurt voor het sponsoren.

Vrijwillige Bijdrage

 Door dit formulier in te vullen ga je akkoord dat Kamerik Oranje Comité u een factuur stuurt voor het sponsoren.

lijn_kamerik