kamerikoranje.nl | Nieuwe voorzitter Oranje Comité
Koningsdag ieder jaar weer een feest in kamerik georganiseerd door kamerik oranje comité
kamerik koningsdag koninginnendag oranje comite 2016 2017 2018 Woerden gemeente markt feest optocht
18524
single,single-post,postid-18524,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nieuwe voorzitter Oranje Comité

stropdas overhandiging 2

Nieuwe voorzitter Oranje Comité

Beste bewoners van Kamerik en de Kanis,

Graag stel ik mij aan u voor als de nieuwe voorzitter van de Stichting Oranje Comité Kamerik. Maar voordat ik dat doe wil ik Harry (Derks) enorm bedanken voor de afgelopen 10 jaar als voorzitter. Harry heeft dit met volle overgave gedaan met uiteraard een ontzettend geweldig team aan zijn zijde. Harry bedankt voor deze 10 jaar.

Goed, nu even iets over mijzelf. Ik ben Dennis Naarding en woon samen met mijn vrouw Pauline en dochters Merel en Roos vanaf februari 2021 “op het mooiste plekje” aan de Kanis. We wonen hier met heel veel plezier en ons motto is dat als je in een dorp woont, je zal moeten integreren en je iets voor het dorp moet doen.

Medio oktober 2021 stond ineens Mariëlle voor de deur of wij donateur wilden worden van het Oranje Comité Kamerik en dat hebben we uiteraard gedaan en tijdens het gesprek kwam ter sprake dat het Comité op zoek was naar een nieuwe penningmeester. Voordat ik het wist zat ik met Harry aan tafel en enkele weken later werd ik geïntroduceerd als nieuwe penningmeester.

Nu twee jaar later begin ik met heel veel plezier aan de volgende stap als voorzitter. Ook ben ik blij om mee te kunnen delen dat we dit jaar twee nieuwe leden mogen verwelkomen in het Comité: Kim Okkerman in de rol van penningmeester en Heidi Meijers die de organisatie oppakt van de pannenkoekenochtend en de optocht. Welkom bij het team!

Ik heb ontzettend veel zin om samen met het team alle festiviteiten rond en op Koningsdag voor u te organiseren. Ik hoop u tijdens een van deze festiviteiten te ontmoeten.

Met vriendelijke Groet.

Dennis Naarding

Dennis 2