kamerikoranje.nl | Horeca op Koningsdag 2022
Koningsdag ieder jaar weer een feest in kamerik georganiseerd door kamerik oranje comité
kamerik koningsdag koninginnendag oranje comite 2016 2017 2018 Woerden gemeente markt feest optocht
18327
single,single-post,postid-18327,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Horeca op Koningsdag 2022

Koningsdag 2016-40

Horeca op Koningsdag 2022

Onderlinge-plein 

Na twee jaar Corona, mogen wij met Koningsdag eindelijk weer eens gaan knallen met “de gekeerde kanis’”. Wij staan dit jaar met een feesttent bij park Mijzijde. Daar gaan we een ouderwets feestje vieren, met een drankje, hapje en een gezellig muziekje. Hopen dat het weer meewerkt en dat we er een leuke dag van SUnnieHmaken. Wij hebben er in ieder geval heeeeel veeeel zin in. We zien jullie in de feesttent!!!

Team “de gekeerde kanis”

N’joy plein (Breenplantsoen)

Hier vindt u de tent van Richard en Ad waar u na de aubade terecht kunt voor een kop koffie, thee, een frisje, wijntje of biertje.  Al jaren geldt de tent als een soort van ontmoetingsplek voor Kamerikers en/of oud Kamerikers. Onze “huis DJ” Henk Hoogeveen verzorgt de gehele dag (tot 18.00 uur) de muziek. Aan de rand van het plein vindt u diverse foodtrucks alsmede de kinderrommelmarkt.

Mijzijde 30, 31, 32

Dit jaar kunnen jullie weer terecht aan Mijzijde 30, 31, 32 voor een koffie, een biertje of het overheerlijke broodje bal (volgens recept van onze Nico). Vanaf 15:00 uur hebben wij de Kamerikse band ‘General Lee’ weten vast te leggen voor een lekker stukje rock muziek.

Gezellig als je erbij bent!