kamerikoranje.nl | Kleurwedstrijd 2021
Koningsdag ieder jaar weer een feest in kamerik georganiseerd door kamerik oranje comité
kamerik koningsdag koninginnendag oranje comite 2016 2017 2018 Woerden gemeente markt feest optocht
18152
single,single-post,postid-18152,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kleurwedstrijd 2021

kleurwedstrijd

Kleurwedstrijd 2021

Dit jaar hebben we een leuk kleurwedstrijd georganiseerd. Download en print hier de pleurplaat in de vorm van een vlaggetje. Let op: print hem dubbelzijdig, de ene kant kun je inkleuren, de andere kant mag je zelf invullen. Waar denk jij aan bij Koningsdag? Kleur of verf jouw idee op de vlag.

Als alle vlaggetjes zijn ingeleverd, voor 10 april in een doos bij de Plus, zorgen wij ervoor dat ze straks boven de wetering komen te hangen. Voor de mooist inzendingen zijn er natuurlijk leuke prijzen te winnen.

Zet hem op!

Download en print hier de kleurplaat