kamerikoranje.nl | Inleiding op de activiteiten 2019 – door voorzitter Harry Derks
Koningsdag ieder jaar weer een feest in kamerik georganiseerd door kamerik oranje comité
kamerik koningsdag koninginnendag oranje comite 2016 2017 2018 Woerden gemeente markt feest optocht
17769
single,single-post,postid-17769,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Inleiding op de activiteiten 2019 – door voorzitter Harry Derks

harry_derks-01-01

Inleiding op de activiteiten 2019 – door voorzitter Harry Derks

Beste Kamerikers,

Eindelijk is het weer zover dat we ons weer kunnen opmaken voor een heus Koningsfeest in een nieuw jasje, want dat wordt het.
Het Oranje Comité Kamerik heeft dit jaar de mouwen weer extra ver opgestroopt om niet alleen op  Koningsdag maar ook op 12 en 13 april extra activiteiten te organiseren. Zo houden we bijvoorbeeld na het succes van vorig jaar weer een pannenkoekfeest voor alle kinderen van Kamerik en ook de Super-Bingo wordt op 12 april wederom georganiseerd.
Aansluitend is er op 13 april het Oranje-Festival wat ook weer een geweldig feest zal worden. Dit alles wordt wederom mogelijk gemaakt door u als donateur en door onze sponsoren die in deze en de nog volgende Oranje-Flitsen staan vermeld.

Op Koningsdag is er natuurlijk ook weer een volle en leuke agenda gepland met o.a. Q-music de Party en een zeepkistenrace. Ook hierover krijg je in deze en de komende Oranje-flitsen meer informatie. Mocht je na het lezen van dit alles denken ‘ik wil me ook inzetten voor en namens het Oranje Comité’ dan horen we dat natuurlijk graag en kan je je aanmelden door een mail te sturen naar bestuur@kamerikoranje.nl. Geloof me het is nog leuker dan ze zeggen.

Rest mij nog om iedereen veel plezier toe te wensen op de vele festiviteiten die in Kamerik worden georganiseerd en speciaal op Koningsdag.

Voorzitter Oranje Comité Kamerik
Harry Derks