kamerikoranje.nl | Meld je aan voor de Rommelmarkt Koningsdag 2020!
Koningsdag ieder jaar weer een feest in kamerik georganiseerd door kamerik oranje comité
kamerik koningsdag koninginnendag oranje comite 2016 2017 2018 Woerden gemeente markt feest optocht
17882
single,single-post,postid-17882,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Meld je aan voor de Rommelmarkt Koningsdag 2020!

Rommelmarkt 2019

Meld je aan voor de Rommelmarkt Koningsdag 2020!

Op Koningsdag van 12.00 tot 14.00 uur houden wij het Overzicht tegenover de Plus vrij voor alle jonge verkopers uit Kamerik. Vraag via het formulier hieronder alvast een plekje aan. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van jouw aanvraag. Een week voor Koningsdag kun je op de website terug zien welke plek er voor je is gereserveerd.

De rommelmarkt is bedoeld voor de verkoop van 2e hands kinderspullen. Verkoop van bloemen, planten en partijgoederen is niet toegestaan. Als je spulletjes niet hebt kunnen verkopen, verwachten wij dat je deze weer mee naar huis neemt en je plekje netjes (zonder afval) achter laat.

Succes met de verkoop, we zien je graag op Koningsdag!