kamerikoranje.nl | Omwonende braderie route
Koningsdag ieder jaar weer een feest in kamerik georganiseerd door kamerik oranje comité
kamerik koningsdag koninginnendag oranje comite 2016 2017 2018 Woerden gemeente markt feest optocht
17038
single,single-post,postid-17038,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Omwonende braderie route

Omwonende braderie route

Op donderdag 27 april 2017 vieren wij Koningsdag binnen de kern van Kamerik. Op zijn vertrouwde plek langs de Wetering kunt u terecht voor de Braderie. Na het grote succes van 2016 kiezen wij er ook dit jaar voor de activiteiten voor de kinderen te situeren in en rond het Burgemeester Breenplantsoen.

Om het feestje mogelijk te maken zijn we als Oranje Comité al druk bezig met de voorbereidingen. Een aantal weken voor Koningsdag zullen wij de bewoners aan de braderie en activiteiten route vragen om mee te werken aan het vrij houden van deze route.

  • Van Teylingenweg, tussen de Kastanjelaan en de Beukenlaan
  • Mijzijde, tussen de Molentocht en het Overstek
  • De wegen rondom het park
  • Burgemeester Talsmaweg
  • Burgemeester Brediusstraat
  • Burgemeester Breenplantsoen
  • De Meent, van de Dorpsbrug tot de Berkenlaan
  • Hallehuis
  • Spijkerlaan

Dit zal betekenen dat vanaf woensdag 26 april vanaf 12.00 uur de route vrij moet zijn van auto’s, motoren, fietsen en andere obstakels. Op deze manier kunnen wij er een mooi feestje van maken voor alle inwoners van Kamerik en omgeving.