kamerikoranje.nl | Aanmeldformulier Rommelmarkt 2019
Koningsdag ieder jaar weer een feest in kamerik georganiseerd door kamerik oranje comité
kamerik koningsdag koninginnendag oranje comite 2016 2017 2018 Woerden gemeente markt feest optocht
16965
single,single-post,postid-16965,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Aanmeldformulier Rommelmarkt 2019

Aanmeldformulier Rommelmarkt 2019

 

Meld je aan voor de Rommelmarkt Koningsdag 2019!

Op Koningsdag van 12.00 – 13.30 uur houden wij het Burgemeester Breenplantsoen en de Burgemeester Brediusstraat vrij voor alle jonge verkopers uit Kamerik. Vraag via dit formulier alvast een plekje aan. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van jouw aanvraag. Vanaf maandag 22 april kun je op de website terug zien welke plek er voor je is gereserveerd. Meld je je daarna nog aan, ontvang je direct je nummer via de mail.

De rommelmarkt is bedoeld voor de verkoop van 2e hands kinderspullen. Verkoop van bloemen, planten en partijgoederen is niet toegestaan. Als je spulletjes niet hebt kunnen verkopen, verwachten wij dat je deze weer mee naar huis neemt en je plek netjes (zonder afval) achter laat.

Succes met de verkoop, we zien je graag op Koningsdag!


 

Tags: